Hesabım
    George Clooney'nin Yönettiği Hazine Avcıları Filmi Yepyeni Fragmanıyla Burada!

    Hollywood'un en ünlü aktörlerinden George Clooney, yönetmenliğini de yaptığı Hazine Avcıları filmi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Merakla beklenen filmin yeni fragmanı ise sinemaseverleri bekliyor.

    Ünlü oyuncu George Clooney'nin yönetmenlik koltuğuna oturduğu Hazine Avcıları (The Monuments Men) filmi heyecan verici yeni bir fragmanla tekrar merhaba dedi. Tarihi macera türündeki film pek çok büyük Hollywood yıldızını oyuncu kadrosunda barındırıyor. Bunlar arasında Cate Blanchett, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman ve Jean Dujardin gibi isimler var.

    Robert M. Edsel ve Bret Witter'ın romanından beyazperdeye uyarlanan Hazine Avcıları fimi, Nazilerden korunmak amacıyla cephenin ardına yollanmış tarihçilerin, Naziler tarafından çalınmış çok önemli eserleri bulma serüvenini aktarıyor. Film daha önce 18 Aralık tarihinde vizyona girecekti ancak Clooney filmin yetişemeyeceğini söyleyerek gösterimi ileri bir tarihe attı. Hazine Avcıları filmi yeni tarihi ile birlikte 21 Mart 2014'te bizlerle olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top