Hesabım
    Million Dollar Arm Filminin Fragmanı Çıktı!

    Disney yapımı sıcak bir başarı hikayesini paylaşan Million Dollar Arm, vizyona girmesine 5 ay kala ilk fragmanı ile sinemaseverlere merhaba dedi.

    Disney'in yeni projesi Million Dollar Arm'ın fragmanı ilk kez seyricisiyle buluştu. Beyzbol sporu ile ilgili sıcak bir hikayeyi anlatan filmin başrolünde ise Jon Hamm bulunuyor. Önümüzdeki Mayıs ayında Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyona girecek olan Million Dollar Arm filmi gerçek bir hikayeden uyarlanmış ve iş hayatı ciddi bir krizde olan spor menajerinin yeni yetenekler keşfetmek amacıyla kendini Hindistan'da bulmasını anlatıyor.

    Eğlenceli bir başarı macerası olarak lanse edilen yapımın diğer oyuncuları arasında Lake Bell, Alan Arkin, The Daily Show'dan Aasif Mandvi, Pi'nin Yaşamı (Life of Pi) filminden Suraj Sharma ve Milyoner (Slumdog Millionaire) adlı Oscar'lı filmden Madhur Mittal yer alıyor. 16 Mayıs 2014 tarihinde ABD'de vizyona girecek olan Million Dollar Arm'ın fragmanı ise Tom Cruise'un oynadığı 1996 yılı yapımı Yeni Bir Başlangıç (Jerry Maguire)'ı andırıyor. Filmin yönetmeni ise Gerçek Sevgili (Lars and the Real Girl) adlı başarılı projeden Craig Gillespie olmuş.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top