Hesabım
    Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları Zirvede, 47 Ronin ise Gişeye Hızlı Bir Giriş Yaptı!

    Amerika Birleşik Devletleri'nde tatil dönemi olarak da bilenen Noel tatilinde gişeler coştu, Hobbit 2'nin yanısıra 47 Ronin gibi filmler büyük ilgi gördü.

    Vizyona girişinin ardından yaklaşık olarak 2 hafta geçen Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (The Hobbit : The Desolation of Smaug) filmi, ABD gişesinin zirvesindeki yerini koruyor. Geçtiğimiz gün kutlanan Noel'de gişe gelirlerini yükselten stüdyolar beklediklerini buldular. Hobbit 2, Noel ve sonrasında yaklaşık olarak 10.5 milyon dolarlık bilet satışı gerçekleştirdi. Disney tarihinin en başarılı işlerinden biri olarak lanse edilen Karlar Ülkesi (Frozen) ise 8.8 milyon dolar kazandı. Geçtiğimiz Çarşamba günü vizyona merhaba diyen Para Avcısı (The Wolf of Wall Street) filmi ise açılışı ile birlikte 9.2 milyon dolar kazandı.

    Hobbit 2, ülkede 160 milyonluk kazancı ardında bırakırken, Karlar Ülkesi ise beşinci haftasında 220 milyon dolar elde etti. Olumlu yorumlar alan Çılgın Haber Ekibi (Anchorman 2: The Legend Continues) filmi ise yaklaşık olarak 7 milyon dolar gişe yaptı ve dokuz günde 63.7 milyona merhaba dedi. Yakın zamanda ülkemizde de vizyona girecek olan Düzenbaz (American Hustle) ise 6.1 milyon dolar kazanarak, ikinci haftasında 40 milyona ulaştı. 47 Ronin ise 3.7 milyon daha gelire kavuşarak toplamda 10.7 milyon dolar kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top