Hesabım
    Patron Mutlu Son İstiyor Filmi, Seyircisini de Mutlu Etti

    Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu'nun başrollerinde bulunduğu Patron Mutlu Son İstiyor filminin galası büyük bir ilgiyle tamamlandı.

    Yeşilçam sinemasının 100. yılında vizyona girecek ilk Türk filmi olarak tüm ekibi heyecanlandıran Patron Mutlu Son İstiyor filmi, geçtiğimiz Çarşamba akşamı galasını yaparak büyük alkış topladı. Başrollerinde Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu'nun bulunduğu filmin gösterimi tamamlandığında ekip seyircisi tarafından uzun süre alkışlandı ve Patronum adlı kapanış şarkısı için alkışlarla tempo tutuldu.

    lk kez senaryosunu yazdığı bir filmde rol almayan Yılmaz Erdoğan ise kaleminden çıkanların hakkı ile perdeye yansıdığını dile getirirken, film ekibinin harika bir iş çıkardığını ve bundan ötürü çok mutlu olduğunu belirtti. Tolga Çevik ise 100. yıla ilk adımı kendilerinin atmış olmasından dolayı onur duyduklarını ve klasik başlayıp güzel bir finalle tamamlanan senaryodan dolayı da tatmin olduğunu söyledi.

    Filmin bir diğer başrol oyuncusu olan Ezgi Mola, gösterim esnasında seyircilerin tepkisini takip ettiğini, kendilerinin büyük bir keyifle çalıştıkları bu filmin, izleyicileri de mutlu etmesini istediğini not düştü.

    Patron Mutlu Son İstiyor filmi 1 Ocak Çarşamba günü vizyonda olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top