Hesabım
    Scarlett Johansson’ın Yeni Filmi “Derinin Altında” 13. !f Bağımsız Filmler Festivali’nde!

    Aynı adlı romandan uyarlanan Under the Skin filmi ilk kez 13. !f Bağımsız Filmler Festivali'nde sinemaseverler ile buluşacak.

    Bu yıl 13.sü düzenlenecek olan !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali çok özel bir filmi konuk edecek. Ünlü aktris Scarlett Johansson’ın başrolünde oynadığı Under the Skin (Derinin Altında), Türkiye’de ilk kez festival bünyesinde seyiricisi ile buluşacak. Radiohead ve Massive Attack’e  çektiği videolar ile Sexy Beast ve Birth filmleri ile tanıdığımız Jonathan Glazer’ın yönettiği Derinin Altında filmi kendisine seksi bir kadın imajı veren ve bu şekilde erkekleri avlayan bir uzaylıyı anlatıyor. Uzaylı yolda gördüğü ve sadece belli özellikleri olan otostopçu erkekleri seçiyor ve onları yok ediyor.

    Türkçe’de de yayımlanan Michel Faber’in aynı adlı romanından uyarlanan yapım, “İnsanın derisinin altında yatan şeyler hayvanınkinden ne kadar farklı?” sorusunu soruyor. Kuzey İskoçya’nın donuk ve sessiz atmosferiyle özel bir deneyim sunan Derinin Altında filmi 13 Şubat’ta İstanbul’da başlayacak ve 27 Şubat’ta Ankara ve İzmire’ uğrayacak olan festivalde gösterime sunulacak. Festival biletleri ise 31 Ocak tarihinde indirimli olarak ön satışa sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top