Hesabım
    Vampir Akademisi Geliyor!

    Sinema dünyasının yeni Alacakaranlık serisi olmaya aday film serisi Vampir Akademisi'nin ilk filmi yakında vizyonda olacak. Filmden karakterleri tanıtıcı görseller de yayınlandı....

    Dünyanın dört bir yanında toplamda 35 ayrı ülkede satışa sunulan ve en çok satanlar listesinde uzun süre kalmayı başaran Vampir Akademisi roman serisinin ilk uyarlaması yolda. Vampir mitolojisi hakkında derin bir araştırma sonrası Richelle Mead tarafından yazılan seri alıştığımız romantik vampir hikayelerinin dışına çıkıyor. Daha önce yaptığımız haberlerde çeşitli detaylarına yer verdiğimiz ve hedef kitlesi gençler olan filmden baş karakterleri tanıtan "karakter kartları" da internet ortamında paylaşıldı.

    Karakter kartlarının ilkinde Lucy Fry'ın canlandırdığı Lissa Dragomir karşımıza çıkarken, kendisinin "tatlı dilli bir sosyetik ve güçlü bir şifacı olduğunu" öğreniyoruz. Lissa'nın bir diğer yönü ise yufka yürekliliği... Ait olduğu klan ise kraliyet soyu olan Moroi.

    Yarı insan ve yarı vampir, yani Dhampir olarak adlandırılan Rose ve Dimitri ise sahip olduğu güçlü yanlar açısından benzeşen iki karakter. Bir kadın olarak Rose fazla bir zafiyet barındırmazken, Dimitri yer yer hisleri mantığının önüne geçen adımlar atabiliyor... Zoey Deutch ve Danila Kozlovsky'nin canlandırdığı bu karakterler, hikayenin de belkemiğini oluşturacak gibi görünüyor.

    Açlık Oyunları ve Alacakaranlık (Twilight) serileri gibi yeni bir akım başlatması beklenen Vampir Akademisi'nin ilk filmi Calinos ithalatçılığında ve Bir Film dağıtımcılığında 14 Şubat Sevgililer Günü'nde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top