Hesabım
    12 Yıllık Esaret Filminin Yönetmeni Steve McQueen'e Ödül Töreninde Ağır Hakaret!

    12 Yıllık Esaret filmi ile övgülere boğulan yönetmen Steve McQueen, özel bir ödül töreninde hi beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

    Geçtiğimiz akşam gerçekleşen 79. New York Film Critics Circle ödül töreni oldukça enteresan bir olaya tanık oldu. 12 Yıllık Esaret filmi ile son ayların en çok konuşulan isimlerinden birine dönüşen yönetmen Steve McQueen ağır hakaretlere maruz kaldı. Ödül töreni esnasında Harry Belafonte tarafından takdim edilen ödülü kabul eden ünlü yönetmen, CityArts editörlerinden biri tarafından aşağılandı.

    Editör Armond White, McQueen'e oturduğu yerden hakaret etmeye başladı. Yönetmene küfür etmeye başlayan editör daha sonra "kapı görevlileri ve çöpçüleri bile utandırıyorsun" gibi anlaşılmaz cümleler sıraladı. McQueen ise sahnedeki konuşmasına devam ederek sözleri duymazdan geldi. Bu editör White'ın ilk olayı da değil. Enteresan bir kişilik olan Armond White herkesin beğendiği ve takdir toplayan filmleri yerden yere vurmakla ünlenmiş bir isim olarak tanınıyor! 12 Yıllık Esaret filmi 24 Ocak 2014'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top