Hesabım
    my French Film Festivali Başlıyor

    Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan myFrench Film Festivali, özel programı ile birlikte Türiye'de dahil olmak üzere pek çok ülkede yayında olacak.

    Jean-Pierre Jeunet'in başkanlığını yaptığı çevrimiçi Fransız film festivali MyFrenchFilmFestival.com'un 4. yayın seçkisi başlamak üzere. Çevrim içi ilk Fransız film festivali olan etkinlik, geçtiğimiz yıl 189 ülkede, 750 bin film izleme ve ücrete tabi izlemede yüzde 25 artış ile büyük bir başarı göstermişti. myFrenchFilm Festival bu yıl 17 Ocak – 17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ve yeni filmler, eklenen yeni diller, yeni ortak platformlar, salonlarda gösterimler ve VOD (ısmarlama video servisi) operasyonu ile baştan sona zenginleşmiş olacak.

    Tüm dünya kullanıcıları, 10 uzun ve 10 kısa metrajlı filme bir ay süre içerisinde 13 dilde erişebilecek. Festival, myFrenchFilmFestival.com'un haricinde iTunes'da dahil olmak üzere 20 ortak platform üzerinden takip imkanı sunacak. Filmler Latin Amerika, Çin, Rusya, Polonya ve Türkiye'de resmi site ve ortak platformlardan ücretsiz olarak izlenebilecek. Cherbourg Şemsiyeleri (Les Parapluies de Cherbourg) (yeniden çekilen versiyonu), festivalin ilk günü olan 17 Ocak tarihinde, tüm dünyada 24 saat süreyle ücretsiz olarak izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top