Hesabım
    Matt Reeves, Planet of the Apes 3 ile Geri Dönüyor

    Sinema tarihinin en ünlü serilerinden biri olan Maymunlar Cehennemi yeni serisi ile geçtiğimiz yıllarda bizlere merhaba demişti. İkinci filmin gösterimine aylar kalmışken, üçüncü filme dair detaylar da yavaş yavaş belli oluyor.

    Kanıma Gir (Let Me In) ve Canavar (Cloverfield) filmleri ile büyük sükse yapan Matt Reeves, yeni nesil Maymunlar Cehennemi serisinin üçüncü filminin başına geçecek. Serinin henüz vizyona girmemiş olan ikinci filmi Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (Dawn of the Planet of the Apes)'i de yöneten isim özellikle de buluntu film türündeki Canavar filmiyle adını duyurmayı başarmıştı. Yönetmen daha öncesinde çeşitli televizyon serilerine imza atmıştı.

    20th Century Fox ile anlaşmaya varan Matt Reeves, üçüncü filmde hangi oyuncular ile birlikte çalışacak, şimdilik bir sır. Serinin ikinci filmi Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti filminde ise Gary Oldman, Andy Serkis gibi oyuncular ile çalışan yönetmen ilk yapımdaki James Franco yerine Jason Clarke'ı kadroya dahil etmişti. Pek tabii bu yönetmenin değil Franco'nun kararı olmuştu.

    Maymunlar Cehennemi: Şavak Vakti filmi 11 Temmuz 2014 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top