Hesabım
    Paul Walker'ın Yerine Kim Oynayacak?

    Oyuncunun yapım aşamasında kalan projeleri için yeni isimler gündeme geliyor. Rupert Friend ve James Marsden adı geçen yeni oyuncular...

    Geçtiğimiz kasım ayında acı bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ünlü aktör Paul Walker’ın, yarım kalan film projelerine dair detaylar paylaşılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Fast & Furious 7’de canlandırdığı Brian’ın karakterinin öykü gidişatında “emekli” edileceği haberini paylaşmıştık. Bugün de Walker’ın daha önce görüştüğü iki farklı film projesi için yeni isimler anılmaya başlandı.

    The Wrap’ın yeni haberlerine göre henüz yapım aşamasında olan aksiyon filmi Agent 47 filminde yer alması için yapımcıların “Homeland” dizisinin yıldızı Rupert Friend’a teklif götürdüğü belirtiliyor. 2007 tarihli “Hitman” filminin ‘reboot’u olacak projeye Friend’ın de sıcak baktığı öğrenildi. Yapımcılığını 20th Century Fox’un üstlendiği filmin yönetmeni ise Aleksander Bach olacak.

    Bir başka kadro değişikliği haberi ise The Best of Me cephesinden geldi. Yönetmenliğini  güzel oyuncu Michael Hoffman’ın üstlendiği romantik dram filminde, ilk başta Paul Walker’a teklif edilen başrol için James Marsden ile konuşulduğu öğrenildi. 30 Rock dizisinde Criss’i canlandıran ve yakın zamanda vizyona girecek Walk Of Shame, Çılgın Haber Ekibi gibi filmlerde de izleyeceğimiz James Marsden rolü kabul ettiği takdirde, Michael Hoffman’ın sevgilisini canlandıracak.

    Nicholas Sparks’ın çok satan aynı adlı romanından uyarlanan filmin senaryosunda ise yönetmen Michelle Monaghan’ın yanı sıra J. Mills Goodloe ve Will Fetters’ın imzası var. İki eski lise aşığının 20 yıl sonra, bir cenaze dolayısıyla yeniden bir araya gelmesini konu alan filmin yapımcılığını Relativity firması üstlenecek.

    Bakalım Paul Walker’ın yerine adın geçen isimleri gelecek dönem bu projelerde görebilecek miyiz…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top