Hesabım
    Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı Vizyona Giriyor

    Klasik Frankenstein hikayesini günümüze uyarlayarak farklı bir tarz ile anlatacak olan Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı çok yakında vizyona giriyor.

    Mary Shelley'nin ölümsüz karakteri Frankenstein bir kez daha beyazperdeye uğruyor. Serbest bir uyarlama olarak vizyona girecek olan Frankenstein:Ölümsüzlerin Savaşı (I, Frankenstein), ünlü korku ikonunu günümüze taşıyor. Şimdiye dek farklı anlatımlar ile bir çok kez sinemaya uyarlanan yapım, IMAX ve 3D seçenekleriyle dünya ile aynı anda ülkemizde de vizyonda olacak.

    Başrollerinde başarılı aktör Aaron Eckhart, Bill Nighy ve Yvonne Strahovski gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı'nın yönetmeni ise Karayip Korsanlarıthe Carribean, Avustralya (Australia) gibi projelerde yer alan Stuart Beattie! Viktor Frankenstein tarafından yaratılan Adam, yaradılışından 200 yıl sonra amaçsızca dünyayı dolaşmaya devam etmektedir. Bir anda kendini Gargoyle'lar ve İblisler arasındaki savaşta bulur. İki kötü ırkın da amacı Adam'ın ölümsüzlüğünün sırrını ele geçirmektir. Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı filmi 24 Ocak'ta vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top