Hesabım
    Batman vs. Superman ile Justice League Art Arda mı Çekilecek?

    DC evreni, Batman vs Superman'in ardından kendi çoklu süper kahraman ekibi Justice League'in maceralarına kavuşabilecek mi?

    Marvel'in beyaz perdedeki süper kahraman cümbüşü olan Intikamcılar'ın ardından, DC evreninin de geniş çaplı bir süper kahraman çatışmasına hazırlandığı bildirildi. Son olarak yönetmenliğini Zack Snyder'ın üstlendiği Batman vs Superman cephesinde Gal Gadot'un Wonder Woman kostümüne bürüneceği de hemen hemen kesinleşince, serinin bir sonraki adımda DC'nin farklı süper kahramanlarının da katılarak, daha fazla genişleyeceği bir öykü evrenine kavuşacağının sinyalleri verilmeye başlandı.

    Daha önce projede yer alacak ve Batman'e hayat verecek olan Ben Affleck 'in seçimi, serinin hayranları tarafından uzun uzun tartışılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Dwayne Johnson ile de masaya oturan Warner Bros ekibi, DC evreninde geçecek olan bu iki öyküyü art arda hayata geçirmeye kararlı gibi görünüyor. Flash Gordon ve Green Lantern gibi DC evreninin gedikli yıldızlarının, bu yeni serideki akıbetleriyse henüz netlik kazanmış değil!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top