Hesabım
    Christian Bale ve Amy Adams Düzenbaz'ı Anlatıyor!

    Filmin başrol oyuncuları ile yapılan çok özel söyleşileri Türkçe altyazılı olarak ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da izleyin!

    Geçtiğimiz pazar günü dağıtılan 71. Altın Küre Ödülleri'nde Komedi/Müzikal kategorisinde En İyi Film, En İyi Kadın Oyuncu ve  En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödüllerini alan Düzenbaz (American Hustle) filmi vizyon için geri sayarken, başrol oyuncuları Christian Bale ve Amy Adams ile yapılan çok özel röportajlar, Türkçe altyazılı olarak ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da!

    Aşağıda izleyebileceğiniz söyleşilerde, artık oynadığı roller için geçirdiği fiziki değişime şaşırmadığımız başarılı aktör Bale proje ile tanışmasını ve rolüne hazırlık sürecini anlatıyor:

    Daha önce 4 Oscar adaylığı olan ve bu filmde canlandırdığı Sydney Prosser rolü ile kazandığı Altın Küre'nin yanı sıra Screen Actors Guild Awards, Satellite Awards ve BAFTA'lar gibi pek çok prestijli ödül listesinde aday gösterilen Amy Adams ise söyleşide, hem filmin hem rolünün detaylarına girerken, erkek ağırlıklı bir ekipte çalışmaya da değiniyor :

    Yönetmenliğini Umut Işığım ile önemli bir çıkış yakalayan David O. Russell'ın üstlendiği, ayrıca kadrosunda Bradley Cooper, Jeremy RennerJennifer Lawrence, Jack Huston ve konuk oyuncu olarak Robert De Niro'nun da yer aldığı Düzenbaz (American Hustle) Chantier Film dağıtımcılığında 17 Ocak'ta Türkiye genelinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top