Hesabım
    Şeytanın Günü Filminin Viral Çalışması Şok Etti!

    Son dönemin en başarılı korku filmlerinden biri olduğu söylenen Şeytanın Günü filmi için harika bir viral reklam çalışması gerçekleştirildi.

    Yönetmenliğini Tyler Gillett ve Matt Bettinelli-Olpin'in yaptığı ve son günlerin en iddialı korku filmleri arasında yer aldığı belirtilen Şeytanın Günü (Devil's Due) çok yakında vizyona girecek. Filmin tanıtımı için gerçekleştirilen viral çalışması ise New York şehrini birbirine kattı. Uzun süren bir tasarım aşamasından sonra mimikleri, sesi ve hareketleri ile neredeyse gerçeğe dönüştürülen Şeytan Bebek'i bir anda karşısında gören şehir sakinleri bir anda şok oldu.

    Şeytanın Günü filmi, yeni evli bir çiftin balaylarında geçirdikleri garip bir gece sonrasında olanları anlatıyor. Samantha ve Zack kendilerini bu kadar erken olmasını beklemedikleri bir gebelikle karşı karşıya buluyor. Her anı kameraya alan Zack, bir süre sonra karısının değişmeye başladığını fark ediyor. Aylar geçtikçe kadının fiziksel ve ruhsal yapısı git gide daha karanlık ve ürkütücü hale geliyor. Tüm bunların sebebi ise yolda olan bebekte yatıyor! Şeytanın Günü filmi 24 Ocak'ta sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top