Hesabım
    Avatar'ın Devam Filmleri Yolda!

    James Cameron'ın 2009 senesinde sinema salonlarını kuşatan filmi Avatar'ın yeni devam filmleri yolda!

    James Cameron'ın teknik gücü ile sinema tarihine adını tekrar yazdırdığı filmi Avatar'ın devam filmleri geliyor. İlk filmin hikayesini aynı dünyanın farklı bölgelerinde ve farklı zaman dilimlerinde devam ettirecek olan projeler, toplamda 3 ayrı film olarak sinemalarda seyircisi ile buluşacak. Üç devam filmi de, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinde olduğu gibi Yeni Zelanda'da kameraya alınacak.

    2009 senesinde sinemaseverler ile buluşan ve adını sinema tarihine altın hafler ile yazdıran Avatar'ın ikinci filmi 2016 yılında vizyona girecek. Diğer iki film ise 2017 ve 2018 yıllarında sinema salonlarına konuk olacak. Avatar filminin başrollerinde yer alan Sam Worthington ve Zoe Saldana devam filmlerinde tekrar karşımıza gelecek ve hikayede önemli yer tutacaklar.

    Bu arada Amerika – Florida'da yer alan Disney Animal Kingdom'da "AVATAR–LAND" kurulumunun başladığını ve ziyaretçilerin ilerleyen dönemlerde Pandora'nın gizemlerini keşfedecekleri mistik bir parka kavuşacaklarını da hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top