Hesabım
    Düğün Dernek Gişede Tahtını Koruyor!

    5 milyon seyirciyi de geçen film vizyona girdiği 7 haftadır gişenin zirvesinden inmiyor! İşte detaylar...

    Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı Selçuk Aydemir imzalı yerli komedi Düğün Dernek gösterime girdiği 6 Aralık haftasından bu yana ulaştığı 5.273.426 kişi ve bu hafta sinema salonlarına çektiği 219.547 seyirciyle gişenin zirvesini yine kimselere kaptırmadı.

    Bu hafta sonu Türkiye boxoffice verilerine göreyse gişenin ikincisi ise 177.255 kişiyle bol ödüllü ve hali hazırda Oscar yolunda emin adımlarla ilerleyen keyifli animasyon Karlar Ülkesi oldu. Gişenin 3. sırasını yine bir yerli komedi olan bu haftanın yeni filmlerinden Çılgın Dersane 3 kaptı. Gösterimde üçüncü haftasına giren Patron Mutlu Son İstiyor 112.679 kişi ile dördüncü sırayı korurken,merakla beklenen devam filmi Sağ Salim 2: Sil Baştan ise 77.235 kişiye ulaşarak beşinci koltuğu doldurdu.

    Bu hafta yeni gösterime giren ve Oscar yarışındaki bir başka iddialı film olan Düzenbaz 35.007 kişiye ulaştı. Buluntu film meraklılarını kendisine çekmeyi başaran Paranormal Activity: İşaretliler 32.320 korku sineması seveni salonlara çekerken, Keanu Reeves'lu 47 Ronin ise 30.069 kişi ile sekizinci sırada yer aldı. Haftanın bir diğer yeni yerli komedisi Kadın İşi 24.749 seyirciye ulaşırken, geçtiğimiz hafta vizyona giren aksiyon filmi Kaçış Planı ise  16.514 kişi ile 2 sıra gerileyerek 10. sırada kendisine yer buldu.

    Haftalık gişe verilerine Boxoffice sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

    Veriler boxofficeturkiye.com'dan derlenmiştir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top