Hesabım
    Dumb And Dumber To Filminden İlk Kare!

    20 yıl aradan sonra Jim Carrey ve Jeff Daniels ikilisini bir araya getiren kült komedi Dumb And Dumber To filminden ilk fotoğraf yayınlandı!

    Yönetmenliğini, Peter ve Bobby Farrelly kardeşlerin üstlendiği Salak ile Avanak (Dumb and Dumber) filminin sonrasında, 2003 tarihli ve Harold ile Lloyd ikilisinin tanışma sürecini anlatan Salak ile Avanak 2: Harry ve Lloyd Buluşursa (Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd) adında bir devam filmi gelmişti. Serinin hayranları tarafından pek de sıcak karşılanmayan ve gişede de yan yatan film, beyazperdedeki Harold ve Llloyd efsanesinin de sonu olarak görülmüştü. Fakat yapımcılar, bu iki kafadarın vadettiği mizah potansiyelinin peşini kolay kolay bırakmadılar ve nihayetinde yirmi yıl sonra Jim Carrey ve Jeff Daniels ’ı yeniden bir araya getirerek Dumb and Dumber To projesini hayata geçirme kararı aldılar.

    Harold ve Lloyd ikilisinin, bu defa böbrek hastalığına deva niyetine bir çocuğun peşinden oradan oraya sürüklendikleri filmin yönetmenliğini, ilk filmde olduğu gibi Farrelly Kardeşler’in üstleniyor. Filmde Carrey ve Daniels ikilisine Laurie Holden ve Kathleen Turner eşlik edecek! Yapım süreci devam eden filmin ilk karesi, şimdiden internete düştü bile!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top