Hesabım
    A Most Wanted Man Filminden İlk Video Yayınlandı!

    Yönetmenliğini Anton Corbijn’in üstlendiği politik gerilim filmi A Most Wanted Man’den ilk video sinemaseverlerin beğenisine sunuldu!

    John Le Carré’in romanından beyazperdeye uyarlanan A Most Wanted Man, yarı Çeçen yarı Rus asıllı Issa Karpov adındaki bir göçmenin peşine düşen Gunter Bachmann adlı anti terör timi liderinin sıcak takibini konu alıyor. Temelde 11 Eylül sonrasındaki travmadan beslenen öykü, Gunter’ın takibinden yola çıksa da, her adımda daha karmaşık hale gelen bir politik gerilim örneğine evirilmeye başlıyor.

    Filmin, ilk defa Sundance Film Festivali'nde görücüye çıkan videosunda, ajan Gunter ve insan hakları avukatı Annabelle Richter'ın yer aldığı sorgu sahnesinden bir kesit bulunuyor.

    Yönetmenliğini, Kontrol (Control) ve Centilmen (The American) gibi filmlerden tanıdığımız, video klip tezgahında pişmiş olan Anton Corbijn’in üstlendiği filmin başrollerini, Philip Seymour Hoffman, Robin Wright, Rachel McAdams, Daniel Brühl ve Willem Dafoe gibi isimlerin yer aldığı kalabalık bir kadro paylaşıyor. Filmin gösterim tarihi henüz kesinleşmiş değil!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top