Hesabım
    Tarantino, The Hateful Eight Filminden Vazgeçti!

    Kısa bir süre önce yönetmen Quentin Tarantino tarafından açıklanan ve ünlü ismin yeni filmi olacağı ortaya çıkan Hateful Eight hakkında kötü haberler var.

    Zincirsiz (Django Unchained)'in gösterdiği başarı sonrasında çekimlerde oldukça eğlendiğini de söyleyen yönetmen Quentin Tarantino beklenmedik bir açıklama yapmış ve sıradaki filminin de bir Western olacağını belirtmişti. Senaryonun yazımına başladığı belirtilen filmin adı ise The Hateful Eight olacaktı. "Olacaktı" diyoruz zira aykırı yönetmen Tarantino projeden şimdilik vazgeçmiş! Altı ayrı kişiye senaryonun ilk halini dağıttığını söyleyen isim metinlerin beklenmedik bir şekilde sızdırılması ile hayal kırıklığına uğramış.

    The Hataful Eight'in çekimlerinden vazgeçen yönetmenin planı ise hikayeyi bir roman haline getirmek! Yayımcılar ile görüşeceğini açıklayan Tarantino senaryo bir romana dönüşecek ve satışa çıkacak diyor. Elinin altında en azından 10 ayrı film hikayesi daha olduğu öğrenilen ünlü isim bu sızıntıdan ötürü oldukça üzüldüğünü de ekliyor. Eğer bu beklenmeyen gelişme olmasaydı Tarantino, The Hateful Eight'i önümüzdeki yıl bu zamanlarda çekmeye başlayacaktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top