Hesabım
    Nymphomaniac: Part 1'e Sundance'ta Gizli Gösterim Yapıldı!

    Dogma akımının öncü ismi Lars Von Trier'in iki bölümlük yeni filmi Nymphomaniac'ın ilk kısmı gizli bir gösterimle beğeniye sunuldu.

    The Variety'nin haberine göre Lars von Trier'in iki bölüm halinde gösterime girecek olan ve büyük ses getirmesi beklenen filmi Nymphomaniac (Nymphomaniac : Volume I) ilk kez seyirci ile buluştu. Gelen haberlere göre filmin gösterimi geçtiğimiz Salı akşamı Sundance'ta Egyptian Theater salonlarında gerçekleşmiş. Festivalin yöneticisi olan John Cooper ise filmin varlığını gösterim öncesinde onaylamış. Akşam saatlerinde gerçekleşen ilk gösterimden önce dedikodular Von Trier'in Nymphomaniac: Part 1'ı işaret etmiş ancak dağıtımcı Magnolia'dan onay gelmemişti.

    Festival programında gizli bir gösterimden bahsedilirken, ismi verilmeyen filmin 117 dakika süreceği ve 18 yaş ile üzeri kimselerin kabul edileceği bilgisi verilmişti. Nymphomaniac'ı işaret eden bu detaylar doğru çıkmış ve 280 şanslı katılımcı iki bölümlük filmin ilk kısmını izleyebilmiş. Söylenenlere göre bazı izleyiciler ışıklar kararana kadar neyi izleyeceklerini dahi bilmiyorlarmış.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top