Hesabım
    The Hunger Games: Mockingjay Filminden İlk Poster Yayınlandı!

    Suzanne Collins’in çok satan kitabından beyazperdeye uyarlanan The Hunger Games / Açlık Oyunları serisinin, iki parça halinde vizyona girecek olan üçüncü bölümü Mockingjay filminden ilk poster yayınlandı!

    İlki 2012 yılında izleyiciyle buluşan Açlık Oyunları (The Hunger Games) serisi, kısa sürede sinema arenasında da sıkı bir takipçi kitlesi edinmeyi başarmıştı! Tıpkı Harry Potter örneğinde olduğu gibi Açlık Oyunları'nın da bazı bölümlerinin iki parça halinde beyazperdeye aktarılması kararı alındı. Yönetmenliğini, bir önceki film Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (The Hunger Games - Catching Fire) filminin de kamera arkasına geçmiş olan Francis Lawrence’ın üstlendiği filmin, oyuncu kadrosunda ise herhangi bir değişiklik yok! John Cusack, Julianne Moore, Natalie Dormer ve Sam Claflin ise, kadroya eklenen yeni isimler.

    Çekim süreci tamamlanan filmin, ABD’deki gösterim tarihi 21 Kasım 2014 olarak duyuruldu.  İlk bölüm ile arasında bir yıllık bir zaman dilimi olmasını hedefleyen yapımcılar, Alaycı Kuş’un ikinci kısmı için 20 Kasım 2015’i takvimlerine işaretlemiş görünüyorlar!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top