Hesabım
    Better Living Through Chemistry Filminden İlk Trailer Yayınlandı!

    Yönetmenliğini Geoff Moore ve David Posamentier ikilisinin üstlendiği kara komedi filmi Better Living Through Chemistry’nin ilk trailerı yüzünü gösterdi!

    Uzunca bir süre yapım sancıları çeken ve ana karakterler için düşünülen isimler üzerinde fikir birliğine bir türlü varılamayan Better Living Through Chemistry, yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen tamamlandı.  İlk etapta düşünülen Jeremy Renner ve Jennifer Garner’ın projeden çekilmelerinin ardından, Sam Rockwell ve Olivia Wilde ile anlaşan yapımcılar, nihayet bu krizi sona erdirdiler. Filmden yayınlanan ilk fragman da Rockwell ve Wilde’in kimyası hakkında önemli ip uçları veriyor!

    Mutsuz bir evlilik yaşayan ve monoton hayatından bunalan genç eczacı Douglas’ın yaşadığı yasak ilişki sebebiyle hareketlenmeye başlayan hayatını yakın plana alan film,;genç adamın yeni tanıştığı Elizabeth ile birlikte bulaştığı uyuşturucu belasıyla ve ikilinin hayata geçirmeyi düşündükleri korkunç planlarla bezeli bir kara mizah haritası çiziyor.

    Moore ve Posamentier ikilisinin ilk yönetmenlik deneyimi olan filmin kadrosunda Rockwell ve Wilde’in yanı sıra, Michelle Monaghan, Jane Fonda, ve Ray Liotta gibi önemli isimler yer alıyor. ABD’de 14 Mart’ta vizyona girecek olan filmin, ülkemizde vizyon tarihi henüz kesinleşmiş değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top