Hesabım
    Aaron Paul The Dark Tower Filminde mi Oynayacak?

    Stephen King'in uzun soluklu serisiden beyazperdeye uyarlanması planlanan The Dark Tower cephesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor!

    Uzun bir süredir yapımcıların masasında bekleyen ve Stephen King'in en uzuk soluklu edebi yapıtı olan The Dark Tower projesinin beyazperde yolu yavaş yavaş aydınlanmaya başlıyor. Yapımcılar, projede yer alacak olan isimlerle masaya oturmaya başlarken, bir diğer dedikodu da Sundance dolaylarında patlak verdi!

    Şimdilik projeyi üstlenen isim gibi görünen Ron Howard, genç oyuncu Paul Aaron ile hikayede yer alan Eddie Dean karakteri üzerine konuşmak için masaya oturdu. Her ne kadar projenin arkasında yer alacak isimler henüz kesinleşmemiş olsa da The Dark Tower serisinin üçleme olarak hayata geçirileceği tahmin ediliyor. Şimdilik projedeki ilk resmi görüşme olan Howard - Paul mülâkatının ne gibi sonuçlar doğuracağını zaman gösterecek. Nitekim King'in öykülerini henüz okumamış olan Paul, projeye dahil edildiğinde, önünde uzun bir maraton olacakmış gibi görünüyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top