Hesabım
    Joseph Gordon-Levitt ile Robert Zemeckis, Man on Wire 3D Projesinde!

    Hollywood'un iki büyük ismi, Oscar ödüllü Man on Wire'ı 3 boyutlu olarak, yepyeni bir üslup ile beyazperdeye aktarabilir!

    Oscar'lı belgesel film Teldeki Adam (Man on Wire) bir kez daha sinemalara uğrayacak. Üstelik bu kez Joseph Gordon-Levitt ve Robert Zemeckis ile birlikte 3D olarak! 1974 senesinde Philippe Petit tarafından meşhur İkiz Kuleler arasında gerilen bir telde yapılan yürüyüşü anlatan ve ödüle boğulan yapım söylenenlere göre Petit'in yazdığı roman üzerinden uyarlanacakmış. Robert Zemeckis'in yöneteceği belirtilen Man on Wire'ın yeniden çevirimi roman ile aynı adı, To Reach the Clouds, taşıyacakmış.

    Eski Fox yöneticisi Tom Rothman'ın prodüktörlüğünü yapacağı belirtile filmin temelleri ise, Rothman'ın Yerçekimi (Gravity) filmini 3D olarak izlemesi ve hayran kalmasıyla atılmış. Kullanılan 3 boyut teknolojisinin benzeri filmlerde nasıl olacağını düşünmeye başlayan ismin aklına ise Man on Wire belgesel filmi gelmiş. Hollywood'un hızla yükselen ismi Joseph Gordon-Levitt ise şimdilik görüşme aşamasında ve filmdeki rolü için henüz karar vermiş değil!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top