Hesabım
    Welcome To The Jungle Filminden Yepyeni Red Band Trailer!

    Jean-Claude Van Damme'ın merakla beklenen aksiyon - komedi filmi Welcome To The Jungle filminin yeni red band trailerı yayınlandı!

    Jean-Claude Van Damme'ın, bir grup çaylak ofis çalışanını, vahşi doğada hayatta tutmaya çalıştığı aksiyon - komedi kırması Welcome to the Jungle'ın vizyon tarihine sayılı günler kala, filmden bir diğer red band trailer daha yayınlandı!

    Yönetmen Rob Meltzer'ın seyrek filmografisinin ikinci uzun metrajlı yapıtı olma özelliği taşıyan filmde, Storm adlı kafadan kontak bir adamın, şirket motivasyonu adı altında bir grup ofis çalışanını vahşi doğaya adapte etme hikayesi anlatılıyor. Fakat Storm'un başına buyruk hareketleri, bu adaptasyon sürecinin seyrini etkileyerek ekibin diğer üyelerinin de birer birer dağılmasına sebep olur ve gruptaki her birey, Storm'un liderlik vasıflarını sorguladıkları çetin bir hayatta kalma mücadelesinin içine çekilir.

    Son yıllarda 80'ler aksiyon furyasının ruh çağırma seanslarından nasibini alan Van Damme'ın ilk komedi performansı olma özelliği taşıyan filmde, ünlü aksiyon yıldızına, Adam Brody, Megan Boone ve Dennis Haysbert gibi isimler eşlik ediyor. Filmin ABD'deki gösterim tarihi 7 Şubat olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top