Hesabım
    Ghost In The Shell'in Yönetmeni Belli Oldu!

    Uzun zamandan beri yapımcıların masasında bekleyen, dünyaca ünlü anime Ghost In The Shell'in kamera arkasına Rupert Sanders geçecek!

    Kült manga ve anime serisi olan ve 90’lı yılların ardından pek çok bilimkurgu öyküsünü besleyen Ghost in the Shellde live action uyarlamalar kervanına katılacak! Uzun bir süredir hayata geçirilmesi beklenen projenin kamera arkasına geçecek olan isim,  geçtiğimiz yıl Pamuk Prenses ve Avcı (Snow White and the Huntsman) ile klasik Grimm Masalını, günümüz eğilimlerine göre revize eden genç yönetmen Rupert Sanders olacak!

    Daha önce Alfred Bester'ın romanından uyarlanacak olan Juliet filminin kamera arkasına geçeceği de rivayet edilen Sanders'ın Ghost In The Shell projesinde yer alacağı hemen hemen kesinleşmiş durumda! Henüz animenin uyarlama projesinden daha net bilgiler su yüzüne çıkmamış olsa da yapımcıların senaryoya mürekkep damlatmasını istedikleri isim de Sahtekar (The Hoax) ve Zoraki Radikal (The Reluctant Fundamentalist) gibi filmlerin senaryosuna imza atan William Wheeler olarak düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top