Hesabım
    Leonardo DiCaprio ve Jonah Hill, Titanic Filminin En Meşhur Sahnesini Canlandırdı!

    Saturday Night Live programının açılışını yapan Oscar adayı Jonah Hill, rol arkadaşı DiCaprio ile ilgili sorulan sorular sonrasında eğlenceli bir canlandırmaya konuk oldu.

    Martin Scorsese'in son filmi Para Avcısı (The Wolf of Wall Street) sayesinde ikinci kez Oscar'a aday gösterilen genç aktör Jonah Hill, Saturday Night Live programının açılışını yaptı. Üçüncü kez programı başlatan isim, filmdeki performansından ve başarılarından söz etmeye başladı ancak sözü sürekli olarak seyirciler tarafından kesildi. Genç bir kadın rol arkadaşıLeonardo DiCaprio ile çalışmanın nasıl bir şey olduğunu sorunca Hill, ibreyi tekrar kendine döndürmek için lafı geçiştirdi, DiCaprio'nun iyi bir aktör olduğunu ancak gelişme sürecinde bulunduğunu belirtti.

    Bir başka seyirci ise DiCaprio'nun saçları hakkında soru sorunca bu sefer de, "iyidir herhalde, benim saçlarım kadar iyi olmasa da" şeklinde cevap verdi. Üçüncü soru ise Brad Pitt'i taklit eden bir seyirciden geldi. Moneyball filminde Hill ile oynadığı için mutlu olduğunu söyleyen isim, finalde bir kez daha DiCaprio'yu övdü. Ne yapacağını şaşıran Jonah Hill'in yardımına ise kuliste bekleyen Leonardo DiCaprio koştu. Hill'e neden böyle davrandığını, onun artık gerçek bir aktör olduğunu ve öyle davranmasını gerektiğini söyleyen DiCaprio ortamı yumuşattı.

    Pek tabii önceden kurgulanmış olan bu sahneyi doruğa taşıyan olay ise Titanic filminin en meşhur anının tekrar hayata geçirilmesi oldu. Jonah Hill, filmde gergin olduğum zaman bana yardımcı olmak için yaptığımız şeyi yapalım mı?, sorusunu sorunca Leonardo DiCaprio isteğe olumlu yanıt verdi, ikili bir anda Titanic'teki "içli dışlı ve duygusal" sahneyi canlandırdı.

    Para avcısı filmi 7 Şubat 2014 tarihinde vizyonda olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top