Hesabım
    Batman vs Superman Filmi Ertelenmeyecek mi?

    İki büyük çizgi roman kahramanını, Superman ve Batman'i karşı karşıya getirecek olan Batman vs Superman filmi eski gösterim tarihine çekilebilir.

    Man of Steel filminin devamı olarak lanse edilen ve Batman vs Superman kod adı ile çalışmaları başlayan film projesinden beklenmedik haberler geliyor. Filmin başrolünde, Batman olarak karşımıza çıkacağı söylenen Ben Affleck'in resmi duyurusundan sonra, filmin 2016 senesine ertelendiği bilgisi de bambaşka bir sarsıntı yaratmıştı. Hikayenin çok daha olgun bir şekle bürünebilmesi için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu açıklayan stüdyo kararından vazgeçmiş olabilir!

    Deadline'ın haberine göre Batman vs Superman, ya da diğer adı ile Man of Steel 2 filmi eski gösterim tarihi olan 2015 yaz mevsimine geri çekilmiş. Bu geri adımın en büyük sebeplerinden biri de Marvel'ın Ant-Man filmini, Batman vs Superman'in eski gösterim tarihine yerleştirmesi olmuş. Warner Bros. konu hakkında şimdilik bir açıklamada bulunmadı. Ancak bu söylenti doğru çıkarsa, DC Comics ve Marvel arasındaki savaş yeni bir boyut kazanmış olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top