Hesabım
    İnanılmaz Örümcek Adam 2 Filmi Sınırları Zorlayacak

    Örümcek Adam sinema uyarlamasında ikinci perde diyen İnanılmaz Örümcek Adam 2 filmi yönetmenine göre tek kelime ile epik olacak!

    Marvel'ın belki de en ünlü çizgi roman serisinden ikinci bir seri olarak uyarlanan Örümcek Adam önümüzdeki aylarda vizyona girecek. Şeytanın Ölüsü (The Evil Dead) filminin ardından büyük bir çıkış yapmış olan Sam Raimi'nin orijinal üçlemesinden sonra markaya yeni bir soluk getiren İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man) vizyona girdiğinde karışık tepkiler almış ve genel olarak başarısız bulunmuştu. Devam filmi olan İnanılmaz Örümcek Adam 2 (The Amazing Spider-Man 2) ise önceki projenin de yönetmenliğini yapan Marc Webb'in elinden çıkıyor.

    Oldukça epik bir yapım olması beklenen filmin kötü adamları arasında ise Electro, Yeşil Cin ve Rhino bulunuyor. Dedikodular ise Sinister Six'in bazı üyelerinin de ailemizin kahramanı Örümcek'in karşısına çıkacağını belirtiyor.

    Total Filme konuşan yönetmen de bu şaşırtıcı bolluğa gönderme yaparak İnanılmaz Örümcek Adam 2 filminin ne kadar büyük olacağından bahsediyor. Webb, özel efektler ve aksiyonun seviyesini sonuna kadar yükselttiklerini, duygusal yapının ise iyice güçlendirildiğini belirtmiş. Peter ve Gwen karakterleri arasındaki özel ilişkinin duygusal yoğunluğu besleyeceğini de söyleyen Marc Webb, film için "teatral" yakıştırmasını yapıyor.

    Başrollerini Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan ve Paul Giamatti'nin paylaştığı İnanılmaz Örümcek Adam 2 filmi, 25 Nisan 2014 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top