Hesabım
    X-Men: Geçmiş Günler Gelecek Filminden Şok Edici Sentinel Görseli

    Dünyanın en ünlü ve en çok satan çizgi romanlarından X-Men'in yeni beyazperde uyarlaması çok beklenen bir karakteri karşımıza çıkartacak.

    Orijinal X-Men ve X-Men 2 (X2) filmlerini yöneten Bryan Singer'ın ünlü markaya geri dönüşü olarak görülen X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (X-Men: Days of Future Past) filminden harika haberler var. İlk üçlemede çizgi roman serisinin fanatikleri tarafından delicesine beklenen mutant düşmanı Sentinel'ler bir türlü görünmemişlerdi.

    Geçtiğimiz yaz düzenlenen Comic-con fuarında yönetmen Singer ve filmin oyuncuları ise özel bir pazarlama işine girişmişler ve Sentinel'lerin yaratıcısı, mutant düşmanı Bolivar Trask'ın reklamını yapmışlardı. Daha sonra merakla beklenen Sentinel karakterinin küçük bir kısmını bekleyenler ile paylaşılmışı.

    Bu kez Empire Magazine'in filme özel 25 ayrı kapak tasarımı gözler önüne serildi ve bunlardan biri de Sentinel'lerden bir tanesi oldu. Mutantları avlamak, gerektiğinde öldürmek için kullanılan bu robot benzeri düşmanlar Trask'ın gözdeleri olarak biliniyor ve X-Men evreninde oldukça önemli bir yere sahipler. X-Men: Geçmiş Günler Gelecek filmi 23 Mayıs'ta vizyonda olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top