Hesabım
    Robocop Filminin Türkçe Afişi Çıktı!

    Robocop markasına yeni bir soluk getirmesi planlanan ve sadece iki hafta sonra vizyona girecek olan filmin Türkçe afişi de karşınızda!

    Özel Tim (Tropa de Elite) filmi ile büyük övgü alan José Padilha'nın yönettiği yeni filmi RoboCop'un vizyona girmesine çok kısa bir süre kaldı. Orijinal filmlerdeki hikayeyi baştan ele alacak olan film, serinin hayranları tarafından henüz vizyona girmeden topa tutuldu. Geçtiğimiz gün retro posteri ve 4 dakikalık film içi klibi yayınlanan Robocop'un bugün ise Türkçe afişi paylaşıldı.

    Joel Kinnaman'ın can verdiği Alex Murphy, yani nam-ı değer Robocop'a eşlik eden oyuncular ise şu şekilde: Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Abbie CornishJackie Earle Haley ve Jennifer Ehle. Aksiyon ve bilimkurgu türündeki filmin PG13 yaş sınırlandırması alması da, eski serinin fanatiklerini kızdıran bir başka etken olmuştu. Zira eski filmler şiddet açısından oldukça sert, aynı zamanda da dramatik yapısı kuvvetli yapımlardı. Herkesin büyük merakla beklediği Robocop filmi 14 Şubat 2014 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top