Hesabım
    !f İstanbul'da Bilet Ön Satışları Başlıyor!

    Bu yıl 13. kez düzenlenecek olan !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler festivalinin biletleri yarın ön satış fırsatları ile sinemaseverleri bekleyecek.

    13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 13 Şubat günü başlıyor! Festivalin biletleri ise 31 Ocak Cuma günü başlayıp, 3 gün sürecek ön satışlar ile bütün film ve partilere yüzde 10 indirim sağlıyor. İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel paketler ve avantajlar da sinemaseverleri bekleyecek. İzleyiciler 3 Şubat tarihinden itibaren ise Biletix perakende satış noktalarından, biletix.com'dan ve biletix çağrı merkezinden,  8 Şubat'tan itibaren de festival gişelerinden biletlerini alabilecekler.

    Öte yandan, 15 Şubat'ta garajistanbul'da yapılacak !f İstanbul Açılış Partisi ve 21 Şubat tarihinde The Hall'da gerçekleşecek Gökkuşağı Partisi'nin biletleri yüzde 10 indirimle alınabilinecek. Maximum Kart sahiplerine özel hazırlanan Maximum Film ve Maximum Müzik paketleri ile biletlerde yüze 50 indirim ayrıcalığı sağlanırken, Film paketi ile en az 4, en fazla 20 adet festival sinema bileti için bu indirimden yararlanmak mümkün olacak. Müzik paketi ile en az 2, en fazla 6 adet parti biletini yüzde 50 indirimle almak da mümkün. Paket satın almayı tercih etmeyen İş Bankası Maximum Kart sahipleri ise film ve parti biletlerine ön satışta yüzde 20 indirim alacaklar.

    Festivalde hafta içi 19:00 seansı öncesinde gündüz gösterimleri ve “Ev” bölümü filmleri 8 TL; hafta içi 19:00 seansı ile hafta sonu 19:00 seansı da dahil tüm gün tam 15 TL, öğrenci 12 TL; 21:30 – 22:00 seansları ise 17 TL olarak satışa sunulacak.Festival, 13 – 23 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da ve 27 Şubat – 2 Mart tarihlerinde de Ankara ve İzmir'de gerçekleşecek. Daha detaylı bilgi için www.ifistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top