Hesabım
    Guardians of the Galaxy, Marvel'ın En Büyük Filmi Olacak!

    Çizgi roman dünyasının belki de en enteresan karakterlerini bünyesinde barındıran Guardians of the Galaxy önümüzdeki yaz döneminde sinemalarda olacak. Filmin şimdiye kadar vizyona girmiş en büyük Marvel çalışması olacağı söyleniyor.

    Bu pazar günü Amerika Birleşik Devletleri'nin gündemini her yıl olduğu gibi altüst edecek olan Super Bowl müsabakası yanında sinema sektörü için birden çok sürpriz ile birlikte geliyor. İnanılmaz Örümcek Adam 2 (The Amazing Spider-Man 2) için çok özel bir içeriğin yanısıra, Transformers: Age Of Extinction ve Yarının Sınırında (Edge Of Tomorrow) gibi çok sayıdaki Hollywood filmi kendi reklamlarını tüm Amerika ile paylaşacak. Bu önemli reklam kuşağından nasibini alamayacak filmlerden biri ise Marvel'in ünlü çizgi romanı serisinden uyarlanacak olan Guardians of the Galaxy!

    Filme dair elimizde şimdiye kadar sadece tek bir görsel olsa da, hikayenin çapı ve içeriği, Yenilmezler (The Avengers) ve benzeri çizgi roman uyarlamalarını izlemiş seyirci için şimdiden heyecan sebebi oldu. Guardians of the Galaxy hakkında konuşan filmin yönetmeni James Gunn ise akıllardaki soru işaretlerini silmeye çalışıyor. Yönetmenin dediğine göre izleyeceğimiz proje şimdiye kadar yapılmış olan en büyük Marvel filmi olacak. Büyük bir kısmı uzayda geçecek olan film epik aksiyon sahnelerine ve bir o kadar da orijinal karakterlere sahipmiş.

    Gunn, neredeyse hepsi uzaylı olan süper kahramanları kast ederek, "Eğer Yenilmezler takımı The Beatles ise, Guardians'da The Rolling Stones'tur" diyor. Sanılanın aksine ciddi bir havanın bulunacağı yapımda eğlencenin dozu da bir hayli yüksek olacakmış. Silahlı bir rakun ve tek söyleyebildiği "Ben Groot'um" diyen bir ağacın ana karakterlerden bazılarını oluşturduğu Guardians of the Galaxy'nin tek kelime ile epik olacağının da garantisi veriliyor. Guardians of the Galaxy filmi, 1 Ağustos 2014 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top