Hesabım
    Kış Masalı Filminin "Umut" Fragmanı Çıktı!

    Oscar ödüllü senarist Akiva Goldsman'ın ilk yönetmenlik denemesini yaptığı Kış Masalı filmi, olabildiğine iddialı şekilde geliyor.

    Yönetmenliğini  Akıl Oyunları (A Beautiful Mind) filminin senaristliği ile Oscar ödülü kazanan isim Akiva Goldsman'ın yaptığı Kış Masalı (Winter's Tale) filminden içleri ısıtan, hüzünlü ve bir o kadar da umut dolu yeni bir fragman geldi. Başrollerinde Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Russell Crowe, Jennifer Connelly, William Hurt ve Will Smith gibi isimlerin yer aldığı Kış Masalı filmi fantastik öğeler içeren romantik bir dram filmi!

    1916 senesi, New York kentinde başlayan hikayede, İrlanda göçmeni bir ailenin oğlu olan Peter Lake'i soymakta olduğu bir evde görüyoruz. Evin genç sahibesi Beverly Penn'e yakalanan genç adam beklenmedik şekilde hoş karşılaşınca, birden bire filizlenen bir aşk doğuyor. Ancak zaten çok hasta olan genç kadın bir süre sonra hayatını kaybediyor ve Lake tekrar bir başına kalıyor. Aradan yüz yıllık bir zaman dilimi geçiyor ve Peter Lake kendini günümüzde, kim olduğunu hatırlamaz bir halde buluyor. Üstelik de ölüleri diriltebildiğini keşfetmiş olarak!

    Russell Crowe'un filmin kötü adamını oynadığı yapımın Türkçe altyazılı, "Umut" temasını taşıyan fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Kış Masalı filmi 28 Şubat'ta vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top