Hesabım
    Philip Seymour Hoffman İçin Ne Dediler?

    Hollywood'un ünlü isimleri taziye mesajları yayınlarken, oyuncunun çekimleri devam eden projeleri hakkındaki gelişmeler de merak konusu

    Hollywood camiası Oscar ödüllü başarılı aktör Philip Seymour Hoffman'ın zamansız ölümü ile sarsılmış durumda. Dün, 46 yaşında hayatını kaybettiğin New York'taki apartman dairesinde bulunan Hoffman için sanatçılar internet ve sosyal medya ortamından şaşkınlıklarını ve üzüntülerini dile getirmeye devam ediyorlar.

    Charlie Wilson’ın Savaşı (Charlie Wilson's War) filmindeki rol arkadaşı Tom Hanks, "Büyük bir yetenekti, beraber çalıştığı dostları için korkunç bir haber oldu. Ailesine baş sağlığı diliyorum" derken, George Clooney, " Söyleyecek hiçbir şeyim yok, berbat bir durum" sözleriyle hislerini özetledi.

    Gwyneth Paltrow, Instagram hesabından 1998 yılına ait bir fotoğraf paylaşarak, "Çekim sonrası yemekteydik... Philip gerçek bir dahiydi..." dedi. Büyük Lebowski (The Big Lebowski) filminden rol arkadaşı Jeff Bridges ise "Şoktayım ve çok üzgünüm, o muhteşem bir adamdı, karşılıklı oynamak büyük bir zevkti. Gerçek bir hazineydi. Ailesine en içten taziyelerimi sunuyorum" sözlerini paylaştı.

    Robert De Niro: "Phil'i kaybettiğimiz için çok derin bir üzüntü içindeyim. Muhteşem bir oyuncuydu. Çok yetenekliydi ve henüz gençti, yapacağı, yaşayacağı çok şey vardı. Bu "hayır işte bu olamaz!" dediğiniz anlardan birisi. Ben ve ailem, Phil'in ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı diliyoruz."

    Robin Wright: "Gerçek bir sanatçıyı kaybettik. Bu çok acı bir kayıp, tüm dualarım ailesiyle.

    Öte yandan Hoffman'ın çekimlerini sürdürdüğü son filmlere dair stüdyolardan açıklamalar gelmeye de devam ediyor. Açlık oyunlarının son devam filminin ikinci bölümü olan The Hunger Games - Mockingjay: Part 2 için sadece 1 haftalık çekim takvimi kalan oyuncunun acı kaybı, ilk bölümün vizyonunu şimdilik ertelemeyecek. Ama bir stüdyo yetkilisinin yaptığı açıklamaya göre oyuncunun yokluğunda henüz rolüne dair nasıl bir adım atılacağı belli değil. Öte yandan E! News'a yapılan bir açıklamada Showtime kanalının Happyish dizisi için nasıl bir adım atacağını şuan belirsizliğini koruyor...

    Işıklar içinde yat Philip Seymour Hoffman...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top