Hesabım
    Disney'in Perileri İnternette!

    Yönetmenliği Peggy Holmes'un üstlendiği Tinker Bell öyküsü Tinker Bell ve Korsan Peri filminin konsepti internet ortamına taşındı!

    Seslendirme ve oyuncu ekibinde Tom Hiddleston, Christina Hendricks ve Mae Whitman gibi isimlerin yer aldığı yeni Disney animasyonu Tinker Bell ve Korsan Peri (The Pirate Fairy), küçük sinemaseverlerin huzuruna çıkmaya hazırlanıyor.

    DisneyToon stüdyosu tarafından geliştirilen filmin gösterime girmesine kısa bir süre kala Disney Türkiye ekibi, bu animasyon şöleninin içeriklerini internet sitelerine taşıdılar. Peri Tozu Partisi konseptli internet sitesinde, filme dair görseller, videolar, oyunlar ve küçük takipçilerin ilgisini çekecek çeşitli aktiviteler yer alıyor. Sitenin internet adresine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

    http://www.disneyturkiye.com.tr/disney-periler/peri-tozu-partisi

    Tinker Bell öyküsüne farklı bir perspektiften yaklaşacak olan yeni Tinker Bell öyküsü, bu sefer ana karakterlerin yeteneklerinin değişime uğrama sürecini anlatacak. ABD'de 1 Nisan tarihinde gösterim şansı bulacak! Film, ülkemizde 9 Mayıs'ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top