Hesabım
    Yeni Başlayanlar İçin Western Filminden Green Band Trailer Yayınlandı!

    Yönetmenliğini Seth MacFarlane'in üstlendiği western parodisi A Million Ways to Die In The West'in green band trailerı yayınlandı!

    Geçtiğimiz günlerde Red Band trailerı yayınlanan, yönetmenliğini Seth MacFarlane'in üstlendiği western komedisi Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı (A Million Ways to Die in the West) filminin Green Band trailerı da arayı fazla soğutmadan sinemaseverlerin beğenisine sunuldu!

    Kabaca Vahşi Batı'da hayatta kalma klmavuzu olarak değerlendirilebilecek bu komedi filinde, MacFarlane'in bir önceki işi olan ve izleyicilerden geçer not alan Ayı Teddy (Ted)'nin mizah tonlarını yakalamak mümkün!

    Girdiği bir düellodan geri adım atarak prestij kaybı yaşayan Albert adındaki, pısırık bir adamın öyküsünün anlatıldığı filmde, genç adamın öz güvenini kazanma sürecini, zengin bir 1882 Arizona fonu eşliğinde izleyeceğiz. Uzun zamandır, 'modern western' üretimleri arasında kaybolan türe hakkını teslim etme derdinde olan film, ülkemizde 6 Haziran'da izleyiciyle buluşacak! Filmde Charlize Theron, Giovanni Ribisi, Amanda Seyfried ve Liam Neeson gibi birbirinden ünlü isimler de yer alıyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top