Hesabım
    Yeni Başlayanlar İçin Vahşi Batı Filminden Türkçe Altyazılı Fragman da Yayınlandı!

    Seth Macfarlane'in western parodisi "Yeni Başlayanlar İçin Vahşi Batı" filminin Türkçe altyazılı fragmanı da piyasaya düştü!

    Yönetmenliğini, yapımcılığını ve baş rolünü geçtiğimiz yıl Ayı Teddy (Ted) ile hepimizi ters köşeye yatıran Seth MacFarlane'in üstlendiği, vahşi batı fonunda geçen komedi filmi Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı (A Million Ways to Die in the West) filminin Türkçe altyazılı fragmanı da nihayet izleyiciyle buluştu!

    Bir silahlı çatışmadan geri çekilerek, kusursuz bir korkaklık örneği sergileyen Albert'ın, kız arkadaşı tarafından terk edildikten sonra kasabaya gelen gizemli ve çekici bir kadının yardımıyla cesaretini geri kazanma sürecini anlatan film, arka plana yerleştirilen western fonuna da, sığdırabildiği kadar ölüm biçimi sıkıştırıyor! Bu ölümlerin bir kısmı, birer vahşi batı klişesi olarak işlenirken, bir kısmı da, Albert'ın tanıştığı gizemli kadının, intikam peşinde koşan kötülük timsali kocasının silahının namlusundan yayılıyor!

    Filmde MacFarlane'a, Charlize TheronGiovanni RibisiAmanda SeyfriedNeil Patrick Harris ve Liam Neeson gibi önemli oyuncular bir araya geliyor! Filmin ülkemizde 6 Haziran 2014 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top