Hesabım
    Hayatla sanatı buluşturan filmler !f İstanbul’da!

    Bu yıl sinema severlerin merakla beklediği bir seçkiyle karşımıza çıkacak olan !f İstanbul Film Festivali, hayatla sanatı buluşturan filmlerle izleyiciyi selamlayacak!

    !f İstanbul, bu yıl özel olarak hazırladığı "Sanat Hayat İçindir!" bölümüyle, sokaktaki hayatı sanatla buluşturarak, yılın merakla beklenen belgesellerini izleyiciye sunuyor. Bazıları bu yıl oscara da aday olan filmlerin yer aldığı bölüm, belgesel tutkunlarının kaçırmaması gereken çok özel bir seçkiden oluşuyor.

    İş Bankası Maksimum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığıyla 13 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak olan !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nin bu yıla özel hazırladığı bu yeni bölüm, sanatçılarla hayatlarının, fotoğrafın estetik gücünün, resimle sinemanın, yasakların ve bu yasaklara karşı gelenlerin hikayelerinin anlatıldığı bir içeriğe sahip! !f programındaki bu bölümde toplam 7 film izleyiciyle buluşacak!

    Bölümde yer alacak filmler ise; Genç Kız ve Boksör (Cutie and the Boxer), Shirley: Visions of Reality, Tim’s Vermeer, Dangerous Acts Starring the Unstable Elements of Belarus, Finding Vivian Maier, Inside Out, Nan Goldin - Yüzünü Hatırlıyorum gibi seçkin belgesel örnekleri olacak!

    Nan Goldin - Yüzünü Hatırlıyorum'un yönetmeni Sabine Lidl ve filmin efsanevi kahramanı Nan Goldin, bölümün festival konukları olarak, festivali şenlendirecekler. İkili 15 Şubat'taki özel gösterime katılarak izleyicilerin sorularını yanıtlayacaklar. Dünyaca ünlü fotoğraf ve video sanatçısı Nan Goldin ayrıca 17 Şubat'ta, Salt Beyoğlu'nda düzenlenecek "Küçük sohbetler"e katılacak.

    Ayrıntılı bilgi için: www.ifistanbul.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top