Hesabım
    The Avengers: Age of Ultron Filmi Güney Amerika'da Çekimlere Başlayacak!

    Marvel'ın çizgi roman uyarlaması ve gişe canavarı Yenilmezler ikinci filmi ile şimdiden büyük merak konusu. The Avengers: Age of Ultron adı ile vizyona girecek olan yapımın çekimleri ise Güney Amerika'ya taşınıyor.

    Marvel'ın merakla beklenen ve Yenilmezler (The Avengers)'in devamı olarak bilinen çizgi roman uyarlaması The Avengers: Age of Ultron'un çekimleri başlamak üzere. Marvel bundan aylar önce yaptığı resmi basın açıklamasında çekimlerin Şubat sonu ya da Mart ayında başlayacağını ve lokasyon olarak da Cape Town'un seçildiğini belirtmişti. Ancak gelen haberlere göre çekimler çok daha farklı bir bölgede gerçekleşecek.

    Joss Whedon'ın yönetmenliğini yaptığı Age of Ultron'un yeni çekim alanı Güney Afrika olarak seçilmiş! Johannesburg, Gauteng bölgesinde gerçekleşecek olan filmin çekimlerinde ana kadrodaki oyuncuların yer almayabileceği belirtilirken, bunun sebebinin ise buradaki çalışmaların sadece filmin aksiyon sahnelerine dair görsel çekimlerin merkezi olacağı, söyleniyor. Filmin diğer çekim bölgeleri arasında ise İtalya, İngiltere ve Güney Kore bulunuyor. Bu ülkelerdeki çalışmalar ise İlkbahar döneminde başlayacak.

    The Avengers: Age of Ultron filmi, 1 Mayıs 2015 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top