Hesabım
    Evangeline Lilly, Ant-Man Filmine Göz Dikti!

    İçeriği gereğince nasıl bir çizgi roman uyarlaması olacağı merak edilen Ant-Man filmi Michael Douglas'tan sonra bünyesine Evangeline Lilly'i katabilir.

    Son olarak Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (The Hobbit : The Desolation of Smaug) filminde güzel bir elf'e can veren ünlü aktris Evangeline Lilly şu günlerde başka bir uyarlamaya daha adımını atmak üzere. Bu sefer bir çizgi roman uyarlaması olan Ant-Man'de yer almak isteyen oyuncu Variety'nin haberine göre şimdilik sadece ön görüşme aşamasındaymış. Projede yer alıp almayacağı belirsiz olan oyuncunun muhtemel rolü ise orijinal çizgi romanda bulunmayan bir karakter olabilirmiş.

    Edgar Wright'ın yöneteceği filmde senaryona imza atan isim Joe Cornish ve ona destek olan yönetmen Wright. Paul Rudd, Michael Douglas ve Michael Peña'nın kadrosuna katıldığı filmde Lilly, Douglas'ın canlandıracağı Pym'in kızı rolünde karşımıza çıkabilir. Çizgi romanda yer almayan bu karakter, yönetmenin ve senaryo yazarının hikayeye tamamen farklı bir açıdan yaklaşacağı görüşüne yol açıyor. Marvel'ın ise bu dedikodular hakkında şimdilik bir yanıtı yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top