Hesabım
    Avengers: Age of Ultron Filmine, Paul Bettany Desteği Geliyor!

    Yenilmezler filminin devam projesine bir başka usta oyuncu daha katıldı. Kadroya kesin giriş yaptığı söylenen Paul Bettany, yapay zeka sahibi bir android'i canlandıracak.

    Joss Whedon'ın büyük bir merakla beklenen ve Yenilmezler (The Avengers) filminin devamı niteliğini taşıyan projesi The Avengers: Age of Ultron kadrosuna önemli bir isim daha katıldı. The Daily Mail'in iddiası ve ardından Variety'nin de onayına göre Paul Bettany, filmin yeni oyuncularından biri oldu. Aktörün android takımın üyelerinden biri olan The Vision'ı canlandıracağı söyleniyor.

    Bettany daha önce yine bir Marvel Studios projesi olan Iron Man üçlemesinde sesi ile yer bulmuştu. Oyuncu, Tony Stark'ın akıllı bilgisayarı J.A.R.V.I.S.'in sesi olarak karşımıza çıkmıştı. Yenilmezler filminde de aynı sanal karakteri seslendiren oyuncunun bu sefer Iron Man'in yaratıcısı, zengin ve züppe süper kahraman Stark'ın kendi üretimi bir robot olacağı belli oldu. İddialara göre Bettany şimdiden kostüm testi için çalışmalara başlamış.

    The Vision adlı karakter The Avengers serisinin 57. sayısında ortaya çıkmış (1968 senesi) ve Scarlet Witch adlı karaktere aşık olarak evlenmişti. Filmde yer alacak olan Scarlet Witch'e ise Elizabeth Olsen can veriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top