Hesabım
    Gary Oldman, Star Wars: Episode VII'de Oynayabilir mi?

    Uzun zamandır birbirinden özel projeler ile beyazperdeye teşrif eden Gary Oldman, büyük hitlerden sonra şimdi de yeni nesil Star Wars'un bir parçası olabilir.

    Son dönemlerde pek çok popüler ve hit Hollywood filminde izlediğimiz ve her bir projesinde harikalar yaratan oyuncu Gary Oldman bu sefer bambaşka bir film ile geri dönebilir. Kara Şövalye (The Dark Knight) üçlemesi, Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (Dawn of the Planet of the Apes) ve Harry Potter gibi filmler ile gündeme gelen ünlü aktörün adı yeni Star Wars filmi için geçiyor!

    Söylenenlere göre Oldman yeni filmde oynamak için çoktan teklif almış. Sky Movies'e konuşan usta oyunca Gary Oldman'ın dediğine göre yapımcılar kısa bir süre önce kendisini Star Wars: Episode VII filmi için aramışlar. Teklif karşısında şaşırdığını ve memnun da olduğunu dile getiren isim şimdilik bu teklife mesafeli duruyormuş! Herhangi bir anlaşma sözkonusu değilmiş ancak neler olacağına dair kesin bir yanıt da verilmemiş.

    Bakalım Star Wars efsanesini kaldığı yerden devam ettirecek olan Episode VII'de başka hangi ünlü yıldızlara denk geleceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top