Hesabım
    Marilyn Manson, Phantasmagoria ile Geliyor!

    Amerika Birleşik Devletleri'nin en aykırı ve bir o kadar da entelektüel şarkıcısı Marilyn Manson, Alice Harikalar Diyarında'nın yazarını korkunç bir kabus kurgusuna mahkum ediyor.

    Müzik dünyasının en uç isimlerinden biri olarak tanınan Marilyn Manson beklenen onayı verdi. Uzun yıllar boyunca sadece bir proje olarak dillerde dolaşan ve bir türlü çekim sürecine giremeyen "Phantasmagoria" adlı yapımın prodüksiyon aşaması başlamak üzere. Çok sayıda beyazperde uyarlamasına da kavuşmuş olan Alice Harikalar Diyarında adlı eserin oldukça çarpık ve ürkütücü bir sunumu olması beklenen Phantasmagoria, kitabın yazarı Lewis Carroll'a odaklanacak.

    Şimdilik bilinen kesintisiz adı ile Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll, Viktoryen İngiltere'sinde geçecek. Yazar Carroll kendi yaratmış olduğu Alice karakterinin tacizlerine uğramaya başlayacak, kendi yaratısının ürkütücü bir kabusa dönüşmesini izleyecek. Twitter üzerinden açıklamada bulunan Marilyn Manson ise, senaryonun tamamlanarak çekimlere başlanmak üzere olduğunu söylerken, her şeyin temelinde edebiyat dünyasını temelden sarsan bu orijinal yazarın günlüklerinin bulunduğunu müjdeledi.

    Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll filminde başroldeki Manson'ın yanında oynayacak isimler arasında Lily Cole, Tilda Swinton ve Evan Rachel Wood gibi ünlü aktrislerin adı geçiyor.

    Filmin gösterim tarihi ise şimdilik belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top