Hesabım
    Batman vs Superman'in Lex Luthor'u Neden Genç Olacak?

    İki büyük süper kahramanı, Batman ve Superman'i ölesiye bir savaşa sokacak olan Batman vs Superman filminin şok eden oyuncu seçimlerinin ardında neler var.

    Man of Steel 2 ya da daha çok bilinen adı ile Batman vs Superman filmi için hazırlıklar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan resmi bir açıklama merakla beklenen filmin iki önemli karakterini kimlerin oynayacağını belli etmişti. Superman'in can düşmanı Lex Luthor'a genç oyuncu Jesse Eisenberg ve Batman'in sağ kolu ve manevi babası Alfred'e ise Jeremy Irons'ın hayat vereceğini öğrenmiştik. Irons tarafı için büyük bir şaşkınlık yaşanmasa da, en azından orta yaşlarda bir karakter olarak tanınan Luthor'un bu kadar genç bir oyuncuya emanet edilmesi şaşırtmıştı.

    Ben Affleck'in Batman ve Gal Gadot'un da Wonder Woman'ı canlandıracağı Batman vs Superman filminin kötüsü Lex Luthor peki neden bu kadar genç olacak? Stüdyodan gelen haberlere göre Zack Snyder ve prodüktörler, projenin en başındayken bile ünlü karakter hakkında belli kararları kesinleştirmişler. Verilen karara göre son yıllarda bolca örneğine rastladığımız "yeni nesil süper kahramanlar" furyasına bu film de eklenecekmiş.

    Hikayeye çok farklı bir yorum getirmeyi planladığı söylenen Snyder, Lex Luthor'u daha genç, daha zeki ve bir o kadar da zalim bir karakter olarak tasarlamış. Pek tabii Batman ve Superman'in karşı karşıya kalmasına sebep olan da Luthor'dan başkası olmayacakmış!

    Batman vs Superman filminin gösterim tarihi ise 6 Mayıs 2016 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top