Hesabım
    Woody Allen'dan Taciz Suçlamalarına Cevap Geldi!

    Geçtiğimiz hafta, evlatlık kızı Dylan Farrow'un kendisine yöneltmiş olduğu taciz suçlamaları nedeniyle zor durumda kalan Allen; kendisine yönelik suçlamaları reddetti!

    Mia Farrow ve Woody Allen'ın evlatlık kızları olan Dylan Farrow, geçtiğimiz hafta, Allen'a yönelttiği cinsel istismar suçlamalarıyla gündeme bomba gibi düşmüştü!

    Woody Allen, ilk defa eski sevgilisi Mia Farrow'la 21 yıl önceki ayrılık sürecinde gündeme gelen ve daha sonra yeniden hortlayan iddiaya, New York Times aracılığıyla yanıt verdi. Usta yönetmen, tıpkı Dylan Farrow gibi açık bir mektup yazarak, eski eşi Mia Farrow'un kendisine beslediği düşmanlık sebebiyle, evlatlık kızını kendisine karşı kışkırttığını iddia etti!

    Mia Farrow ile, daha önceki eşiyle birlikte evlat edindiği Soon-Yi Previn ile ilişkisi olduğu ortaya çıktıktan sonra ayrıldıktan sonra; Allen'ın başı uzun bir süre sansasyonel haberlerle derde girmişti. Woody Allen, New York Times'a yazdığı açık mektupta, Mia Farrow'un, evlatlık kızları Dylan'ı yönlendirdiğini iddia etti.

    Allen ayrıca, Dylan Farrow'un taciz suçlamalarını iddia ettiği çatı katından hayatı boyunca uzak durduğunu da açık mektubuna ekledi. İlk defa 21 yıl önce Mia Farrow tarafından suçlandığını öne süren Allen, eski eşi Farrow'un kötü niyetli olmasına rağmen, ilk etapta suçlamaların bu kadar ciddiye alınmayacağını düşündüğü için avukat tutma gereği duymadığını belirtti

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top