Hesabım
    Liam Neeson'ın Son Filmi, NON-STOP'ın Yeni Türkçe Posteri Çıktı!

    Ödüllü oyuncular Liam Neeson ve Jualianne Moore'un başrolünde olduğu heyecan düzeyi yüksek macera filmi NON-STOP'a yepyeni bir Türkçe afiş eşlik ediyor.

    Başrollerini ünlü aktör Liam Neeson ve Türkiye'nin yeni reklam yüzü Julianne Moore'un paylaştığı, aksiyon ve gerilim dolu hikayesi ile şimdiden merak uyandıran NON-STOP filmi, yeni Türkçe afişine kavuştu. Son dönem aksiyon filmlerinin olmazsa olmazı haline gelen oyuncu Neeson bu sefer yerde 12 bin metre yükseklikte, iki yüz kişinin hayatını kurtarmak için zamanla yarışacak.

    Sürprizlerle dolu bir senaryoya sahip olduğu belirtilen NON-STOP filminde Neeson, her 20 dakikada  bir uçaktaki birisini öldürmekle tehdit eden kimliği belirsiz bir suçluyu yakalamaya çalışan hava polisi Marks'ı canlandırmış. 60 milyon dolar bütçeli aksiyon ve macera filminin yönetmenlik koltuğunda ise daha önce Liam Neeson ile Kimliksiz (Unknown) filminde beraber çalışan Jaume Collet-Serra bulunuyor. Oyuncuya eşlik eden diğer isimler arasında ise Jualianne Moore, Scoot McNairy ve 12 Yıllık Esaret (12 Years A Slave) ile Oscar'a aday olan Lupita Nyong'o bulunuyor.

    NON-STOP filmi 21 Mart 2014'te vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top