Hesabım
    İnanılmaz Örümcek Adam 2 Filminin Yeni Görselleri Burada!

    Sam Raimi'nin üçlemesinin pabucunu dama atmaya çalışan ancak beklediğini pek de bulamayan İnanılmaz Örümcek Adam'ın ikinci filmine sadece iki ay kaldı.

    Yeni nesil Örümcek-Adam (Spider-Man) olarak tanıdığımız sinema uyarlaması İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man) filmi yeni bölümü ile geri dönmek üzere. Yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi bir kez daha Marc Webb'in yaptığı İnanılmaz Örümcek Adam bu sefer çıtayı oldukça yükseltiyor ve ilk filmin çok daha ötesinde epik bir sinema şöleni vaad ediyor. Aksiyonun tavan yapacağı söylenen yapımın başrollerinde Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan ve usta aktör Paul Giamatti bulunuyor.

    25 Nisan 2014 tarihinde vizyona girecek olan İnanılmaz Örümcek Adam 2 (The Amazing Spider-Man 2) filminin birbirinden şık tanıtım görselleri ise bugün itibariyle serinin fanatikleri için paylaşıldı. Görseller farklı mecralarda reklam amaçlı olarak kullanılacak. İkinci film bu sefer Örümcek'in karşısına Electro gibi dişli bir rakibi getirirken, yeni nesil Yeşil Cin nasıl olur sorusunun yanıtını da göreceğiz. Filmin bir diğer kötüsü de Giamatti'nin canlandırdığı Rhino olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top