Hesabım
    Morgan Freeman'ın Aklındaki En İyi Batman Kim?

    The Dark Knight üçlemesinde önemli yan karakterlerden birini oynayan Morgan Freeman verdiği bir röportajda aklındaki en iyi Batman'i açıkladı.

    Geçtiğimiz Cuma günü ülkemizde de vizyona giren ve oldukça olumlu eleştiriler alan Lego Filmi (The Lego Movie)'nin orijinal seslendirme kadrosundaki isimlerden biri olan Morgan Freeman ilginç bir açıklamada bulundu. Kardeş sitemiz Filmstarts'ın Freeman ile yaptığı özel soru cevap seansında oyuncuya yöneltilen, sizin için en iyi Batman kimdir, mealindeki soruya aktör şaşırtmayan bir yanıt veriyor.

    Morgan Freeman, bildiği en iyi Batman'im The Dark Knight üçlemesinde birlikte çalışmış olduğu Christian Bale olduğunu ve başka bir olasılığın olmadığını söylerken, Ben Affleck'in yeni Batman olması ile ilgili de, oyuncunun pek şansının olmadığını, dile getiriyor. Bale, Batman Başlıyor (Batman Begins), Kara Şövalye (The Dark Knight) ve Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) filmlerinde Batman'i canlandırmış ve büyük övgü toplamıştı. Man of Steel 2 ya da popüler ismi ile Batman vs Superman filminde ise Yarasa Adam'a Ben Affleck can verecek. Stüdyonun Affleck'te karar kılması sosyal medyada da büyük yankı uyandırmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top