Hesabım
    Terminator: Genesis Filmi İçin İki Önemli İsim Konuşuluyor

    Serinin beşinci filmi Terminator: Genesis için iki önemli aktörün adı geçmeye başladı. Yan rollerden birini ele geçirecek oyuncu bakalım kim olacak?

    James Cameron'ın sinema tarihine armağanı olarak görülen Yokedici (The Terminator) filmi yakın bir zamanda serinin 5. üyesi ile birlikte tekrar gündeme oturacak. 2015 yılında vizyona girmesi gereken Terminator : Genesis filminin ilk filmler ile bağ kuracağı ve hikayeyi tam anlamı ile köklerinden alacağı da bilinenler arasında. Kast aşaması devam eden filmin ilk çekimleri ise önümüzdeki Nisan ayında başlayacak. Bugün gelen haberler ise filmin anahtar karakterlerinden biri için önemli detaylar içeriyor.

    Deadline'ın haberine göre stüdyo meşhur John Conner'ın babasını oynayacak aktör için ince eleyip sık dokuyormuş. Şimdilik 5 aktörün aday olduğu rol için ortaya çıkan iki de isim var. Bunlardan bir tanesi Zor Ölüm : Ölmek İçin Güzel Bir Gün (A Good Day to Die Hard) filminden hatırlayacağımız Jai Courtney ve son olarak Göçebe (The Host) filminde izlediğimiz Boyd Holbrook. İki oyuncu da ilk filmden hatırlayacağımız Kyle Reese karakteri için yarışıyor. Bu arada Arnold Schwarzenegger'in serinin son filminde yer alacağını da hatırlatmış olalım.

    Terminator: Genesis filmi 1 Temmuz 2015 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top